About بیماری زونا عصبی
About بیماری زونا عصبی
Blog Article
سپس نمونهها برای تأیید وجود ویروس به آزمایشگاه پزشکی فرستاده میشوند.
● دلیل اینکه چرا زونا در برخی افراد ایجاد میشود؛ اما در برخی دیگر نه نامشخص است. در افراد مسن به دلیل ایمنی کمتر در برابر عفونتها شایعتر است.
دنبال آینده پر از فرصتی؟ از اینجا کنکورتو برنامه ریزی کن
به زبان ساده میتوان گفت هنگامی که خطر رفع شد، وضعیت هشدار بدن هم به صورت اتوماتیک خاموش میشود و بدن به حالت معمول و متعادل باز میگردد. اما در مورد انسان این وضعیت همچنان به حالت روشن باقی میماند، زیرا در عمل، فشار روحی ناشی از آن خطر به این زودی از بین نمیرود. پیامد نامطلوبي که تداوم این فشار روحی براي ما خواهد داشت، آن است که سیستم ایمنی بدن در وضعیت روشن و فعال باقي ميماند و در نتیجه ما دچار عوارض و بیماریهایی میشویم که بر سیستم ایمنی و قلبی عروقی بدن تأثیر منفی به جا میگذارد. تأثیر استرس در ابتلاء به بیماری زونا هم دقیقاً به همین صورت است. حتی ممکن است این تأثیرات منفی منجر به عوارض دیگری مانند سکته مغزی، بیماریهای قلبی و سایر ناراحتیهای مزمن هم بشود.
كلروفوم بقایای صابون، روغن و سلول های مرده پوست را حل می كند و به این ترتیب آسپیرین می تواند به درون لایه های پوست نفوذ یابد و از انتقال درد توسط پایانههای عصبی جلوگیری كند.
دانلود آهنگ علی سورنا قلبهای آتشین بالاترین کیفیت ممکن
سلام من ۲۷ سالم هست ۱۵ ماه پیش روی گوش چپم علائم زونا پدیدار شد و درمان کردم ولی حس میکنم دوباره درهمون ناحیه مبتلا به زونا شدم خواستم ببینم همچین چیزی ممکن هست که در این مدت دوبار و در یک ناحیه به زونا مبتلا شد؟
زونا نوعی عفونت ویروسی است که باعث ایجاد زخمهای دردناک میشود. زونا میتواند هر نقطهای از بدن را درگیر کند. بهطور معمول، شبیه نواری تاول است که در سمت چپ یا راست تن پیچیده میشود.
● اگر مشکوک به زونا هستید، باید در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید، به خصوص اگر فردی در معرض خطر ابتلای بالا به آن هستید.
* درد روی قفسه سینه، صورت، یا درد سوزشی در پوست شكم بر حسب ناحیه ای كه گرفتار شده است.
حتی پس از پایان یافتن عفونت آبله مرغان، ویروس برای سالها در سیستم عصبی خفته باقی میماند و سپس به صورت زونا فعال میشود.
● برخی از افراد مبتلا به زونا علائمی فراتر از درد و بثورات را تجربه میکنند. این علائم ممکن است شامل:
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب بیماری زونا و حمام چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
○ عفونتهای باکتریایی پوست میتوانند به راحتی از تاولهای باز ایجاد شوند و میتوانند شدید باشند.